Vil du arrangere treningsløp?

Hver sesong arrangerer vi rundt 20 treningsløp og for å få til dette må vi dele på oppgaven. Heldigvis er det mange som bidrar, men det er alltid plass til flere! Kanskje kan du og en til hjelpe oss med dette? Man skal alltid være to stykker, så om du mangler en medarrangør finner vi en som har vært med før.

Her er hovedoppgavene knyttet til et treningsløp.

Lage løyper

Å legge løyper innebærer både litt tid ute for å se an terrenget og litt tid foran datamaskinen med gratisprogrammet PurplePen. Det viktigste er at løypa for nybegynnere er enkel nok.

Sette ut poster

For å sette ut poster bruker vi kart og kompass slik man gjør når man løper til vanlig. Siden det er viktig at postene settes på riktig sted kan det være fint å støtte seg på mobilapper som Custom Maps for Android. Noen GPS-klokker kan også gjøre tilsvarende.

Bestille kart

Vi sender løypekart som PDF-filer til trykking på vannfaste ark og henter selv hos trykkeriet.

Løpsdagen

Ta på smilet! Vi registrerer løperne før de sendes avgårde. Når de kommer tilbake leser vi av tiden fra tidtakerbrikkene deres og får høre hvordan de opplevde løypa.

Resultater

Etter løpet kan elektronisk registrerte tider hentes ut fra tidtakeren. Dette kan du gjøre selv eller la noen andre gjøre for deg

Hente inn poster

Postene skal stå ute hele uka slik at flest mulig får anledning til å prøve løypene. Når tiden er kommet for å ta dem inn—finner du dem selv kun med kart og kompass? 

———

Å arrangere treningsløp er en lærerik opplevelse som er til god hjelp for gruppa. Lurer du på noe i planleggingen er det mange som kan bistå i spørsmål om løypelegging, kart og utstyr. Huk tak i noen på et treningsløp eller ta kontakt på e-post eller Facebook og meld din interesse!

Nysgjerrig på detaljene? Ta en titt på instruksen på Arrangør-siden.

Kalender

Januar
MTOTFLS
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket